Privacybeleid

www.hummingsunrise.be respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. De door de klant meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, versturen van nieuwsbrieven, reclame- en/of marketingdoeleinden. De klant beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van deze persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kan de klant via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van de persoonsgegevens. Indien nodig kan de klant ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet actueel zouden zijn. De klant kan zich ook kosteloos verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing door zich te richten tot wendy.holvoet@hummingsunrise.net. Wij behandelen deze gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

De verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is: Wendy Holvoet, handelend onder de naam Humming Sunrise, gevestigd in de Herpelsstraat 12, 8530 Harelbeke. Voor alle vragen of opmerkingen rond de verwerking van persoonsgegevens kan de klant contact opnemen met wendy.holvoet@hummingsunrise.net.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn wachtwoord. Dit wachtwoord wordt gecodeerd opgeslagen. Humming Sunrise heeft hiertoe dus geen toegang.

www.hummingsunrise.be houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina's van de webshop in welke mate bezocht worden. Indien de klant vragen heeft over dit gebruik, kan de klant zich richten tot 'Artikel 11 - Gebruik van Cookies' in de algemene voorwaarden of tot wendy.holvoet@hummingsunrise.net.

Wie zijn we

Ons website adres is www.hummingsunrise.be

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

REACTIES

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

MEDIA

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

COOKIES

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser weer sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.) ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze ander site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Analytics

MET WIE WE JOUW GEGEVENS DELEN

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

HOE LANG WE JOUW GEGEVENS BEWAREN

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van je reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registeren (indien aanwezig) slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hu gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken,  bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

WELKE RECHTEN JE HEBT OVER JE GEGEVENS

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons hebt gegeven. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve-, wettelijke- of beveiligingsdoeleinden.

WAAR WE JOUW GEGEVENS NAARTOE STUREN

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.