Mijn naam is Wendy, ik ben mama 2 zoontjes en gepassioneerd door yoga.

De reden waarom ik met yoga gestart ben is omdat ik al een hele tijd moeilijk in slaap kon vallen, mijn gedachten bleven razen in mijn hoofd. Eerlijk? Die eerste yogales vond ik maar saai. Pas een paar maanden later heb ik nog eens een yogales geprobeerd die wat meer up tempo was en ik was verkocht! Sindsdien is yoga niet meer uit mijn leven weg te denken.

 

Ik mijmer vaak van hoe mijn leven er zou uitgezien hebben als ik yoga vroeger ontdekt had. Echt, yoga heeft zo veel positieve veranderingen teweeg gebracht.  

Door mijn bureaujob en heel veel stress (werk, gezin, huishouden, alles perfect willen doen,  je kent het wel) ben ik een tijdje moeten stoppen met werken. Zitten, liggen, wandelen,  ik had een helse pijn aan mijn rug. Ik zat helemaal vast, mijn spieren waren compleet overspannen door het lange zitten met een verkeerde houding en door de stress.

Met behulp van eerst kine en daarna yoga ben ik compleet van mijn rugpijn af!

 

Ondertussen hou ik niet alleen meer van up tempo of Vinyasa yogalessen, maar yin/yang yoga, yin yoga, restorative yoga, yoga nidra,  ze zijn allemaal zalig en ik neem er die yogavorm uit die mij op dat moment het meeste brengt.

Door yoga bijna dagelijks in mijn leven te integreren merkte ik op dat er ook andere voordelen bijkwamen.

Ik kon beter met stress omgaan, door te focussen op een correcte ademhaling kon ik mijn gedachten 'onder controle' houden zodat de stress geen kans had om mij volledig over te nemen.

Mijn zelfvertrouwen groeide.

Hoofd- en nekpijn, daar kreeg ik bijna geen last meer van.

Ik slaap veel beter.

Ik ging meer en meer voor mezelf zorgen op lichamelijk en mentaal vlak. 

Zelfzorg is zo belangrijk en yoga is een heel goed hulpmiddel om aan zelfzorg te doen en om te beseffen dat jij het verdient om tijd te nemen voor jezelf. 

Opleidingen

Basisjaar De Mens: Anatomie, Fysiologie, Pathologie - 2018

Alignement Yoga Teacher Training RYT 2OOhr - 2019

Yoga Innovation Conference - 2020

Naast de opleidingen die ik al volgde ben ik constant aan het bijstuderen via boeken. Ik verslind boeken over yoga, neuroscience, spiritualiteit, vrouwelijke cyclus, maancyclus, mythologie, de relatie tussen eten en je mentale gezondheid, anatomie, filosofie, ...

Follow Humming Sunrise Yoga

  • Facebook - White Circle

copyright ​© 2020 Humming Sunrise Yoga 

 BE 0739.837.509